Organizare rezidentiala

Servicii

Servicii
Organizarea spatiilor specifice include

Organizarea spatiilor specifice include

Dormitor, Camera copilului/copiilor, Baie, Living, Atelier, Birou, Biblioteca, Debara, Camara, Boxa, Garaj, Sau orice alt spatiu utilizat pe care nu l-am identificat 🙂

Decluttering

Decluttering

Acest serviciu presupune reducerea volumului de obiecte. Cu experienta si pregatirea mea profesionala, sunt acolo pentru a va asista din punct de vedere mental, fizic si emotional pentru a ne asigura ca obiectivul comun este atins.

Organizare virtuala

Organizare virtuala

comming soon

Organizarea intregii case

Organizarea intregii case

Haos in camera copiilor, multe lucruri depozitate in pod, bucatarie dezorganizata, sau toata casa este un dezastru. Suna cunoscut?
Fie ca ai prea putin spatiu, prea multe lucruri, sau doar un flux nefunctional in casa, iOrganize este pentru tine.
Analizam dintr-o perspectiva noua volumul de obiecte, spatiul si obiceiurile avute. Ulterior, umar la umar, vom lucra la cumulul de obiecte, organizare si optimizarea spatiului. Toate acestea pentru a va satisface nevoile si stilul de viata avut. Solutiile sunt personalizate si vin alaturi de metode de mentinere a ordinii in casa pe termen lung.

Organizarea categoriilor de obiecte

Organizarea categoriilor de obiecte

Impreuna putem organiza orice categorie de obiecte detinuta. De la carti, jucarii, hartii/documente, scule, accesorii/bijuterii, haine, incaltaminte, genti, vesela, condimente, borcane pana la cosmetice sau fotografii. Numeste o categorie si ne apucam de treaba 🙂