Testimoniale

"Dulapul meu chiar a trecut de la bau la wow, imi gasesc lucrurile cu usurinta si chiar cred ca se va mentine in timp, totul este structurat si la vedere. Atunci cand am acceptat provocarea din partea Mariei am zis ca o sa piarda cu siguranta, dulapul unui barbat sa fie organizat si fara lucruri la gramada? Am cam pierdut, chiar daca nu vreau sa recunosc"

  Cristian T

  "Inceputul colaborarii cu Maria a fost unul plin de retineri, nu intelegeam cu adevarat ce inseamna acest concept de organizare profesionista si daca cu adevarat am nevoie. Maria, a reusit sa imi dovedeasca ca da, ai nevoie de un profesionist, intreg procesul a fost mult mai usor si cel mai mare plus este ca toate solutiile au fost agreate si a presupus o bataie minima de cap din partea mea."

   Andreea A

   “Maria este una din cele mai disciplinate persoane pe care am avut ocazia sa le cunosc. M-a ajutat sa imi dau seama cat de mult timp pierdeam avand toate lucrurile dezorganizate si de atasamentele emotionale care stateau defapt in spatele acumularii a atat de multe lucruri. Procesul sortarii lucrurilor si organizarii lor pe categorii, bine gandite de altfel de catre Maria, mi-a adus o noua perspectiva asupra modurilor in care mi-ar fi bine sa schimb lucrurile de acum incolo pentru a putea mentine organizarea facuta impreuna. Profesionalismul, rabdarea si deschiderea de care a dat dovada Maria pe parcursul colaborarii noastre ma fac sa recomand serviciile ei cu mare incredere! Cu siguranta voi mai apela la serviciile ei si pe viitor, atunci cand se va ivi ocazia.”

    Iustina C

    "A fost minunat sa colaborez cu Maria, a gasit cele mai bune solutii pentru mine iar acum, bucataria si baia nu mai sunt un haos. As putea spune, ca pot gasi orice obiect doresc 🙂 Fara doar si poate, voi mai apela la serviciile ei pe viitor"

     Ioana B.